Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana kaszanką

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 4 szt
kaszanka 500 gram
cebula 2 szt
mozzarella 1 szt
folia aluminiowa

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana kaszanką

Kroki postępowania

1
Cebulę kroimy w kostkę. Z kaszanki usuwamy flaczki. Sam farsz łączymy razem z cebulą. Papryki przekrawamy na pół i wydrążamy gniazda nasienne.
Krok 1 - Papryka faszerowana kaszanką foto
2
Farszem kaszanki faszerujemy połówki papryki. Nakładamy plaser sera i zawijamy całość w folię.
Krok 2 - Papryka faszerowana kaszanką foto
3
Pieczemy na grillu około 40 minut. Smacznego
Krok 3 - Papryka faszerowana kaszanką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maria 70 02.09.2014 14:37
Ciekawa propozycja ,takiej kaszanki jeszcze nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak