Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka 4 szt./pomidorowa
cukinia 1/2 szt./młoda
pomidor 1 szt
ser żółty 5 dag/wędzony
masło 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
Papryka ostra mielona Prymat do smaku
olej
bazylia świeża 1 łyżka/posiekana

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana

Wykonanie:
Z papryki odciąć czapki, wydrążyć nasiona i opłukać. Pomidora, ser, cukinię drobno posiekać i przyprawić do smaku. Wymieszać z posiekaną bazylią, napełnić przygotowane papryki i posmarować masłem. Zawinąć w folię aluminiową posmarowaną olejem. Piec w temperaturze 170 stopni około
30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ilka01 08.09.2016 18:44
uwielbiam
pestka 08.09.2016 16:10
pyszna - lubię taką paprykę
Wacław 08.09.2016 12:49
moje smaki,pycha :-)
jagoda5913 08.09.2016 12:38
super pomysł
Anna169Hosz 08.09.2016 11:45
Bardzo lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak