Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana

2.0
(9)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
mięso mielone 250 gram
cebula 1 sztuka
fasolka szparagowa 100 gram
ser tarty
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana

Mięso przyprawić solą i pieprzem, cebulę pokroić. Na patelni podsmażyć mięso z cebulką. Papryki umyć, przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne. Usmażone mięso wymieszać z pokrojoną na większe kawałki fasolką szparagową, następnie farsz włożyć do papryk. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni i piec ok 20 minut, po tym czasie wierzch papryk posypać tartym serem i piec jeszcze ok 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 27.01.2015 20:25
wygląda na pyszne, lubię faszerowaną paprykę
IZABELA29 23.01.2015 11:50
apetycznie wygląda
R'n'G Kitchen 23.01.2015 11:16
Bardzo lubię :D
Konczi 23.01.2015 10:56
Uwielbiam takie papryki :)
Wacław 23.01.2015 10:35
pyszne jedzonko :-)
adelajda 23.01.2015 10:26
Lubię tak przygotowaną paprykę
as28 23.01.2015 10:01
fajna papryka
Wafelek2601 23.01.2015 09:04
Świetny przepis
Pietruszka 23.01.2015 08:43
wygląda cudownie
IKrakowianka 22.01.2015 22:19
super pomysł
Betina#45 22.01.2015 21:58
Ale bym zjadła mniam ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak