Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 Sztuki
pomidory krojone z puszki 1
pier z kurczaka 1 Sztuka
por mały 1
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana

1. Na patelni usmazyc mi?so pokrojone w kostk? ( najlepiej bez t?uszczu), po chwili doda? pokrojonego pora, natke pietruszki
2. Pomidory z puszki podgrzac, mozna doda? bazyli? lub oragano
3. Ze ?wie?ej paparyki odci?? g?ówk?, wydrylowac.
4. Papryke nadziac farszem z patelni i wstawi? do garnka z jedna szklanka wody. Dymfowac pod przykryciem
5. Podawa? polane sosem z pomodorkow

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak