Składniki:
papryka czerwona | 1 sztuka |
filet z indyka | 200 gram |
pieczarki | 4-5 sztuk |
olej do smażenia | 1 łyzeczka |
ser camembert | 1\3 sztuki |
rukola | 6 listków |
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat | 1\3 łyzeczki |
masło | 1 łyżka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
filet z indyka | 200 gram |
pieczarki | 4-5 sztuk |
olej do smażenia | 1 łyzeczka |
ser camembert | 1\3 sztuki |
rukola | 6 listków |
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat | 1\3 łyzeczki |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: