Składniki:
mleko | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 10 g |
limonka | 1 szt |
likier miętowy | 50 ml |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
listki mięty - kilkanaści | 1 szt |
kiwi | 3 szt |
cukier | 3 łyżeczki |
kremówka | 200 g |
skórka z limonki | 1 (starta) |
mleko | 200 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 10 g |
limonka | 1 szt |
likier miętowy | 50 ml |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
listki mięty - kilkanaści | 1 szt |
kiwi | 3 szt |
cukier | 3 łyżeczki |
kremówka | 200 g |
skórka z limonki | 1 (starta) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: