Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany seler.

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1 duży
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat kilka łyżek
mąka pszenna 1 łyżka
sól i pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany seler.

1.Seler obrać,umyć i ugotować do miękkości.Osączyć i ostudzić.
2.Pokroić w plastry i oprószyć solą i pieprzem.Obtoczyć w mące,następnie w roztrzepanym jajku i bułce tartej.
3. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 02.04.2017 08:30
Dziękuję:)
Gracer 15.06.2015 21:08
super tak jak lubię
gusia1000 15.04.2015 22:39
Zrobię taki.
gosia56 18.02.2015 15:47
super pomysł;)
Babeczka35 17.02.2015 07:51
Dziękuję:)
V_kuchareczka 16.02.2015 21:08
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak