Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany seler z sosem grzybowo-orzechowym
Kroki postępowania
Dobrze komponują się z ziemniakami i kapustą czerwoną konserwową.
seler korzeniowy | 1 duży szt. |
cebula czerwona | 1 szt. |
bulion warzywny | 1 szkl. |
śmietana 12% | 3 łyżki |
jajko | 1 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
sól | |
tłuszcz do smażenia | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
grzyby leśne | 1 i 1/2 mrożone |
orzechy włoskie | 4 łyżki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt. |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: