Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowany mintaj

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mintaj 4 szt
jajko 1 szt
bułka
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: panierowany mintaj

Kroki postępowania

1
Jako rozbełtać dodać przyprawy. Następnie panierować rybę.
Krok 1 - panierowany mintaj foto
2
Następnie panierować w bułce i smażyć na oleju
Krok 2 - panierowany mintaj foto
3
tak wygląda usmażona ryba.
Krok 3 - panierowany mintaj foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AnielskaSlodycz 06.12.2013 18:22
zjadłabym :)
Barbara777 05.12.2013 20:29
dobra ryba
Megg 05.12.2013 20:20
smaczna rybka
Michał2 05.12.2013 20:20
smaczna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak