Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowany camembert

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser camembert
jajko
olej do smażenia
zielona sałata
konfitura żurawinowa 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: panierowany camembert

jajko roztrzepać na talerzu,bułkę tartą wysypać na osobny talerz.Krążek sera obtoczyć najpierw w jajku,póżniej w bułce tartej.Olej rozgrzać na patelni,smażyć na nim ser z każdej strony przez 2-3 minuty.Zapieczony ser warto przed podaniem położyć na pergaminie aby odsączyć nadmiar tłuszczu.Podawać od razu, z liśćmi sałaty i porcją konfitury żurawinowej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 20.07.2012 22:39
ależ pysznie on wygląda ... :P)
Norgiusz 14.05.2012 07:21
pyszny
krokodyl 03.03.2012 09:19
extra
Tika4444 07.02.2012 12:29
ale pycha
jeta72 30.09.2011 22:30
super
Magda60 18.08.2011 22:02
polecam
Magda60 18.08.2011 22:02
polecam
agogo2 10.07.2011 15:22
super
berys18 22.06.2011 14:41
musi byc pyszne
Dorota59 21.04.2011 19:20
fajne
dorotka0000025 09.03.2011 11:58
brzmi obiecujaco

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak