Panierowane zielone oliwki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwki zielone

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • jajko

  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Oliwki obtaczamy w jajku, nastepnie w bulce tartej i smazymy na rozgrzanym oleju. Podajemy na cieplo.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 28.10.2013 08:54
ciekawy przepis :)
treonina 24.08.2011 17:05
świetny pomysł, ciekawe jak smakuje :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat