Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane pieczarki.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 6 sztuk
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat
tarty zolty ser 2 lyzki
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane pieczarki.

Pieczarki czyscimy i wycinamy korzonki.Panierujemy w roztrzepanym jajku i bulce tartej.Wkladamy na rozgrzany na patelni olej blaszkami do gory i solimy.Kiedy sie zarumienia,przewracamy.Pod koniec posypujemy startym zoltym serem i na chwile nakrywamy przykrywka,az ser sie rozpusci.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kiziolek201 06.05.2011 19:30
Uwielbiam
Sarenka 16.04.2011 12:02
Bardzo ladnie Ci wyszly.
novita23 22.02.2011 12:24
lubię
ZEWA 01.02.2011 23:39
dobre jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak