Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana cukinia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 sztuka
jajko 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat
żółty ser 20 dag
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana cukinia

Umytą cukinie kroimy na plasterki. Cukinie panierujemy w rozmąconym jajku z pieprzem i przyprawą do potraw do smaku oraz w bułce tartej wymieszanej z startym na małych oczkach serem. Smażymy z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Noruas 21.02.2013 22:32
bardzo fajnie wyglądają, muszę wypróbować
Milena87 21.02.2013 21:40
robię taką podobną, tylko obieram ze skóry:)
meg1984 21.02.2013 20:01
o lubię takie ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak