Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana cukinia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
Sól ziołowa jodowana Prymat
pieprz
olej do smażenia
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana cukinia

Młodą cukinię obieramy i kroimy w cieniutkie plasterki i przyprawiamy. Jajko rozbełtać z odrobiną mąki. Cukinię obtoczyć w jajku i bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 04.04.2013 12:23
ciekawe jak smakuje
eliza135 05.10.2012 08:46
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak