Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Pierś z kurczaka pojedyncza
Bułka tarta klasyczna Prymat 6 łyżek
Papryka słodka mielona Prymat 3 łyżeczki
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka
oregano 1 łyżeczka
sezam 5 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Panierka

Pierś z kurczaka kroimy w paseczki, lekko rozbijamy. Obtaczamy w rozkłóconym jajku oraz panierce. Smażymy na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 21.10.2016 18:08
Dobra panoierka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak