Panga z warzywami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

  • marchewka

  • kukurydza

  • brokuły

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Panga z warzywami foto
Rozmrożoną Pangę przekrajamy na pół, warzywa kroimy na małe kawałki.
Każdą porcję układamy na kwadracie foli aluminiowej i posypujemy vegetą.
Krok 2 - Panga z warzywami foto
przygotowaną porcję zamykamy w folii, ale w taki sposób by było łatwo ją otworzyć podczas zapiekania.
tak przygotowaną rybę wkładamy do rozgrzanego piekarnika do około 180 stopni.
pod koniec pieczenia otworzyć folię.
Krok 3 - Panga z warzywami foto
piec, do czasu upieczenia ryby. i dogotowania marchwi i brokuły.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Iza10 28.10.2012 22:28
w parowarze mogloby tez ciekawie smakowac ; p
emylka86 04.09.2012 11:21
oczywiście warzywa można dodać wg uznania, jeśli ktoś lubi coś innego nie widzę problemu. u nas w domu preferowany jest jednak taki zestaw : )
Kuchareczka2 24.08.2012 18:15
pyszna rybka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat