Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga
marchewka
kukurydza
brokuły

Przepis i sposób przygotowania na: Panga z warzywami

Kroki postępowania

1
Rozmrożoną Pangę przekrajamy na pół, warzywa kroimy na małe kawałki.
Każdą porcję układamy na kwadracie foli aluminiowej i posypujemy vegetą.
Krok 1 - Panga z warzywami foto
2
przygotowaną porcję zamykamy w folii, ale w taki sposób by było łatwo ją otworzyć podczas zapiekania.
tak przygotowaną rybę wkładamy do rozgrzanego piekarnika do około 180 stopni.
pod koniec pieczenia otworzyć folię.
Krok 2 - Panga z warzywami foto
3
piec, do czasu upieczenia ryby. i dogotowania marchwi i brokuły.
Krok 3 - Panga z warzywami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iza10 28.10.2012 22:28
w parowarze mogloby tez ciekawie smakowac ; p
emylka86 04.09.2012 11:21
oczywiście warzywa można dodać wg uznania, jeśli ktoś lubi coś innego nie widzę problemu. u nas w domu preferowany jest jednak taki zestaw : )
Kuchareczka2 24.08.2012 18:15
pyszna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak