Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga z serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 filety z pangi ( każdy przekrojony na pół)
1/2 szkl. mąki
Bułka tarta klasyczna Prymat
łyżeczka czerwonej papryki
masło
sól, pieprz
koperek
ser gouda 2 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: panga z serem

Filety posól, z mąki, bułki, papryki, pieprzu i koperku prygotuj panierkę.Na każdy kawałek ryby połóż plaster sera, przykryj drugim kawałkiem, obtocz w panierce i usmaż na maśle. Na patelnię wlej trochę wody, przykryj i duś do miękkości. Podaj z ziemniakami i koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak