Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga w panierce

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

panga 2 szt
jajko 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Panga w panierce

Mrożony filet z pangi - odmrażamy, odsączamy z wody np do recznika paierowego, solimy z obu stron nastepnie moczymy w jaky i przekładamy do bułki tartej; obtaczamy ja z obu stron a nastepnie wrzucamy na mocno rozgrzany tłusz i smażymy ok 6 min z kazdej strony. Bardzo dobra z ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 10.09.2011 00:28
dobre
marcia71 27.05.2011 10:57
mniam
szajba2 24.05.2011 19:28
super rybka
Barbara55 04.05.2011 15:52
panga moja ulubiona ryba
kielcok1 20.04.2011 19:48
bardzo lubię smażoną pangę
Tomasz17 02.02.2011 17:19
dobre :)
rakow2
rakow2 24.01.2011 15:53
wszelkie negatywne informacje na temat pangi są rozpowszechniane przez konkurencję
iwona332 17.09.2010 22:14
panga to nie ryba
Kacper 17.02.2024 19:08
To owad ?wodny ?
MAŁGORZATA108 19.07.2010 15:39
Ostatnio oglądałam w tv jakiś program na temat ryb. Według autora panga to ryba zupełnie nie zawierająca składników odżywczych, sztycznie pasiona, do tego hodowana w ściekach Mekongu. Jeśli to prawda to, aż strach włożyć na talerz.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak