Panga w chrzanowej pierzynce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    4 filety
  • chrzan

    5 łyżek
  • natka pietruszki

    2 łyżki
  • koperek

    2 łyżki
  • chleb

    3 kromki
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę nacieramy zmiażdżonym czosnkiem. Kromki chleba (sam miąższ) kroimy w kostkę, dodajemy posiekaną zieleninę, chrzan, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Filety pangi układamy w naczyniu żaroodpornym i przekrywamy powstałą masą. Całość zapiekamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 01.11.2011 09:36
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat