Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga w chrzanowej pierzynce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

panga 4 filety
chrzan 5 łyżek
natka pietruszki 2 łyżki
koperek 2 łyżki
chleb 3 kromki
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Panga w chrzanowej pierzynce

Rybę nacieramy zmiażdżonym czosnkiem. Kromki chleba (sam miąższ) kroimy w kostkę, dodajemy posiekaną zieleninę, chrzan, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Filety pangi układamy w naczyniu żaroodpornym i przekrywamy powstałą masą. Całość zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 01.11.2011 09:36
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak