Panga panierowana z marchewką

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    1 kg
  • marchewka

    1 kg
  • sałaty zielonej

    kilka liści
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pangę opanierować i usmażyć na oleju. Marchew ugotować i pokroić. Na liściach sałaty ułożyć rybę. Nałożyć na nią marchew. Przyprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia561 03.01.2012 11:32
apetyczne
KasiaK90 06.12.2011 09:59
pycha
tomek18 04.07.2011 14:18
super
iwa643 27.06.2011 06:21
pyszne
jolaxa1 04.03.2011 21:12
mmm
maciek7 25.02.2011 20:50
pyszna
wedith1 26.01.2011 20:21
Lubię zestawienie ryby z marchewką :D
pacpaw 28.11.2010 12:30
naprawione już chyba zostało
pioge7 11.11.2010 17:40
w tytule ma być Panga panierowana z marchewką a nie śledź. Za pomyłkę przepraszam :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat