Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PANGA PANIEROWANA

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety pangi 5 sztuk
sok z cytryny
jajko 1
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka

Przepis i sposób przygotowania na: PANGA PANIEROWANA

Filety z pangi przyprawić solą i pieprzem, skroić sokiem. Obtoczyć w mące, jajku, bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak