Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga na ostro

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4 filety
CZILI szczypta
jajko 2 sztuki
bułka tarta pikantna 60 gram
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Panga na ostro

Pangę ,odmrażamy, osuszamy. Jajko roztrzepujemy z chili ,solą i pieprzem.. Na patelni rozgrzewamy olej. Pangę panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor, z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 28.04.2012 09:12
lubię takie
Gonia555 04.09.2011 19:29
pycha
Mysiunia 08.05.2011 10:41
na pewno dobra:)
Mysiunia 08.05.2011 10:41
na pewno dobra:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak