Paluszki z piersi kurczaka

Paluszki z piersi kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka podwójna lub dwie pojedyncze

    1 szt
  • Kurczak panier do drobiu Prymat

    1 szt
  • jajko

    1 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Paluszki z piersi kurczaka

Piers z kurczaka płuczemy, nastepnie kroimy w cieńkie paseczki, obtaczamy najpierw w jajku a później w panierce i wrzucamy na patelnie, obsmażamy i kazdej strony i gotowe - bardzo dobry pomysł na inpreze

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Joanna108
Joanna108 04.08.2011 09:23
szybkie
Barbara55 08.05.2011 15:57
super
kielcok1 24.04.2011 15:17
takie paluszki to mogę jeść
rakow2
rakow2 27.01.2011 14:32
dobre
marzencia2007 21.10.2010 15:34
swiene :) mniam :)
Klaudia007 04.07.2010 20:43
ja robię w płatkach
iwa643 13.05.2010 06:55
spróbuje zrobic

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat