paluszki krabie w galarecie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paluszki krabie

    1 opakowanie
  • ogórki konserwowe

  • Żelatyna wieprzowa Prymat

  • bulion

    1 kostka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

paluszki krabie namaczamy w soku z ogórków
w między czasie przygotowujemy bulion warzywny w którym rozpuścimy żelatyne
na pólmisek układamy paluszki i dekorujemy ogórkiem , koperkiem oliwkami tu juz co mamy i co lubimy :)
zalewamy przygotowana żelatyna i po zastygnięciu wpsaniale danie gotowe :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
plocia 03.04.2013 22:48
ale fajnie wygląda ta galareta, kolorowo
Sylwia56 14.02.2012 12:39
piękne różowe
PaniMISIOWA 02.10.2011 10:11
bardzo kreatywne
Jolanta40 26.03.2011 17:17
jakie smakowite danie
jolajka 13.02.2011 09:54
ciekawe, lubię surimi w każdej postaci, wypróbuję i ten sposób

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat