Przepis i sposób przygotowania na: Pałki na ryżu i warzywach
Surowy ryż rozsypać na dnie naczynia żaroodpornego. Na ryż włożyć częściowo rozmrożone warzywa a na nie mięso.
Wszystko zalać wcześniej przygotowanym sosem.
Piec ok 1,5 godziny w 200º.
woda | 4 szklanki |
ketchup | 4 łyżki |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1,5 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżeczki |
margaryna | 0,5 kostki |
ryż | 1 szklanka |
warzywa mrożone | 1 opakowanie |
pałki | 1 kg |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: