Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pajda chleba ze śledziem, marynowanymi buraczkami, rukolą i czerwoną cebulą

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki marynowane
cebula
rukola
koperek świeży
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pajda chleba ze śledziem, marynowanymi buraczkami, rukolą i czerwoną cebulą

Chleb kroimy na dość grube kromki, można posmarować masłem.
Na każdej pajdzie chleba układamy umytą i osuszoną rukolę, plastry buraczków marynowanych, płat śledzia, krążki cebuli i koperek.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 05.03.2014 18:20
Dziękuję wszystkim za miłe słowa :)
ao_12 04.03.2014 20:09
och, zjadłabym :)
cukiereczek 04.03.2014 18:16
bardzo ciekawe podanie
AZgotuj 04.03.2014 18:03
takiej pajdy nie odmówiłabym - fajna:)
Mniam 04.03.2014 17:20
Taką pajdę chleba ze śledziem z chęcią bym zjadła :)
Jusiaa 04.03.2014 17:19
Na śledzika idealne :)
Lidzia 04.03.2014 17:13
Ciekawa propozycja.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak