Pajda chleba ze śledziem, marynowanymi buraczkami, rukolą i czerwoną cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki marynowane

  • cebula

  • rukola

  • koperek świeży

  • masło

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Chleb kroimy na dość grube kromki, można posmarować masłem.
Na każdej pajdzie chleba układamy umytą i osuszoną rukolę, plastry buraczków marynowanych, płat śledzia, krążki cebuli i koperek.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
mufinka79 05.03.2014 18:20
Dziękuję wszystkim za miłe słowa :)
ao_12 04.03.2014 20:09
och, zjadłabym :)
cukiereczek 04.03.2014 18:16
bardzo ciekawe podanie
AZgotuj 04.03.2014 18:03
takiej pajdy nie odmówiłabym - fajna:)
Mniam 04.03.2014 17:20
Taką pajdę chleba ze śledziem z chęcią bym zjadła :)
Jusiaa 04.03.2014 17:19
Na śledzika idealne :)
Lidzia 04.03.2014 17:13
Ciekawa propozycja.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat