Przepis i sposób przygotowania na: Pączki z powidłami śliwkowymi
Kroki postępowania
Podawać polane lukrem i posypane skórką kandyzowaną lub poprostu posypane cukrem pudrem.
Smacznego :)
drożdże | 50 g |
cukier | 1 łyżka |
mleko | 1 szklanka |
mąka | 1 łyżka |
mąka | 500 g |
sól | szczypta |
jajko | 1 sztuka |
żółtko jajek | 4 sztuki |
margaryna | 4 łyżki |
wódka | 2 łyżki |
powidła śliwkowe | |
lukier biały | |
skórka pomarańczowa kandyzowana | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: