Przepis i sposób przygotowania na: Pączki z budyniem
Kroki postępowania





mąka tortowa |
3 szklanki
|
masło |
5-7 dag
|
cukier waniliowy |
1 łyżka
|
spirytus |
1-2 łyżka
|
drożdże świeże |
5 dag
|
żółtko jajek |
5 szt
|
cukier |
1/3 szkl
|
sól |
1/2 łyżeczki
|
mleko |
1 szkl
|
jajko |
1 szt
|
budyń waniliowy |
1 opakowanie
|
polewa czekoladowa |
1 szt
|
olej do smażenia |
|
mąka tortowa |
1 łyżka
|
cukier waniliowy |
2 łyżeczki
|
cukier puder |
1,5 szkl
|
białko |
1 szt
|
sok z cytryny |
3 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: