Przepis i sposób przygotowania na: Paccheri z grzybami na czarnej fasolce i sosie paprykowym
Kroki postępowania
Na 2 łyżkach oliwy, przesmażyć pokrojoną w kostkę cebulę, podlać bulionem, dodać 1 łyżkę ajwaru, wymieszać i wlać śmietanę, zredukować.
makaron | 10 szt |
fasola szparagowa | 20 dag |
grzyby leśne | 3 szt |
cebula | 0,5 szt |
sól | |
pieprz | |
masło | 2 łyżki |
Ajwar | 1 łyżka |
cebula | 0,5 szt |
bulion | 50 ml |
śmietana kremówka | 100 ml |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: