Przepis i sposób przygotowania na: Owocowy drożdżowiec
Kroki postępowania
Między czasie masło rozpuszczamy i studzimy. Pozostałe mleko podgrzewamy.
mąka | 35 dag |
drożdże | 3 dag |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
masło | 1/3 kostki |
mleko | 0,5 szklanki |
jajko | 1 do ciasta |
jajko | 1 do smarowania brzegów |
banan | 1 duży |
brzoskwinie w puszce | 4-5 połłowek |
ananas z puszki | 4 plasterki |
mąka | 50 gram |
cukier | 50 gram |
masło | 25 gram |
kakao | 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: