Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Owoce w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

truskawki świeże 500 g
brzoskwinie 250 g
galaretka pomarańczowa 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Owoce w galarecie

Truskawki umyć, odszypulkowac, pokroic na 4 czesci. Brzoskwinie umyc, przekroic na pol, oddzielic pestki, pokroic w czastki. Owoce ulozyc w salaterce. Galaretki przygotowac wdlug przepisu na opakowaniu, nastepnie owoce zalac niezastygnieta galaretka i odstawic do zastygniecia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak