owcza bryndza z sardynkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sardynki

    4 dag
  • papryka mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bryndzę utrzeć w misce, dodać sardynki i utrzeć na jednolitą masę. Jeżeli masa jest za gęsta, rozrzedzić ją oliwą, tak by stała się pulchna i łatwa do rozsmarowania na pieczywie. Dodać papryki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat