Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ostry sos fasolowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

• 1 łyżka czerwonej fasoli konserwowej • 5 łyżek koncentratu pomidorowego • 1 łyżeczka posiekanej naci kolendry • 1 łyżeczka pos

Przepis i sposób przygotowania na: Ostry sos fasolowy

Wszystkie składniki sosu wymieszać, miksować powoli dolewając zimnej, przegotowanej wody w takiej ilości aby sos miał odpowiednią konsystencję. Przyprawić solą. Przechowywać szczelnie zamknięty w słoju w niskiej temperaturze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak