Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
szynka wieprzowa
500 gram -
Papryka słodka mielona Prymat
1 łyżka -
Papryka ostra mielona Prymat
1.5 łyżeczki -
Pieprz czarny Prymat w młynku
1 szczypta -
sól
1 łyżeczka -
oliwa
2 łyżki -
kostka mięsna
1 szt. -
woda
500 ml. -
koper świeży
1 łyżka -
śmietana 18 proc
2 łyżki -
mąka ziemniaczana
1 łyżka -
woda zimna
1.5 łyżki
Sposób przygotowania
Kroki postępowania




Na koniec dodać zahartowaną śmietanę i koper.
Gulasz najlepiej smakuje z kaszą i buraczkami.![]()
Komentarze (11)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (1)