Przepis i sposób przygotowania na: ostre ogórki (super do sosów)
Następnie pasteryzować 5 minut od zagotowania.
woda | 3 szklanki |
ocet 10 % | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
sól | 1 łyzka |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyzeczka |
marchew | 1 talarki |
czosnek | 1 talarki |
cebula biała | 1 piórka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: