Przepis i sposób przygotowania na: Orzotto z cukinią, bakłażanem i papryką
Kroki postępowania
Podawać jako dodatek do mięs i ryb, albo jako samodzielne danie z dodatkiem sosu jogurtowo-czosnkowego lub tzatziki.
kasza pęczak | 1,5 szkl. |
olej cytrynowy | 2-3 łyżki |
cukinia | 1 młoda 25cm |
bakłażan | 1 średni |
papryka czerwona | 1 duża |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | płaska łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: