Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

orzechówka

3.0
(14)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy włoskie 200 g
spirytus 400 ml

Przepis i sposób przygotowania na: orzechówka

200 g obranych orzechow, zalewamy 400 ml spirytusu. Odstawiamy na kilka dni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 31.01.2012 00:10
Na ?o??dek jest naprawd? dobra.
pigila
pigila 11.02.2011 23:20
na żołądek jest super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak