Przepis i sposób przygotowania na: Orzechowa szarlotka z migdałową bezą
Kroki postępowania








jabłka |
1,2 kg
|
masło |
25 g
|
cukier kryształ |
2 łyżki
|
Goździki całe Prymat |
1 łyżeczka
|
Cynamon mielony Prymat |
1 łyżeczka
|
mąka pszenna |
2 szkl
|
orzechy włoskie |
150 g
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
masło |
200 g
|
cukier |
1/3 szkl
|
żółtko jajek |
4 szt
|
kakao |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: