Składniki:
kasza orkiszowa | 250 g |
pieczarki | 150 g |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler naciowy | 50 g |
bulion warzywny | 300 ml |
śmietana 18 proc | 120 ml |
parmezan starty | 80 g |
natka pietruszki | |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz |
kasza orkiszowa | 250 g |
pieczarki | 150 g |
cebula | 1 szt |
marchew | 1 szt |
seler naciowy | 50 g |
bulion warzywny | 300 ml |
śmietana 18 proc | 120 ml |
parmezan starty | 80 g |
natka pietruszki | |
oliwa | 2 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: