Składniki:
brukselka | 120 g |
oliwa | 7 łyżek |
kurki | 250 g |
szalotka | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
oregano świeże | 2 łyżki |
masło | 60 g |
sok z cytryny | |
bulion warzywny | 120 ml |
makaron | 450 g (orecchiette) |
parmezan starty | 60 g |
sól i pieprz |
brukselka | 120 g |
oliwa | 7 łyżek |
kurki | 250 g |
szalotka | 1 szt |
ząbki czosnku | 2 szt |
oregano świeże | 2 łyżki |
masło | 60 g |
sok z cytryny | |
bulion warzywny | 120 ml |
makaron | 450 g (orecchiette) |
parmezan starty | 60 g |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: