Składniki:
masło | 1O DAG |
mąka | 3 SZKLANKI |
cukier | 1/2 SZKLANKI |
cukier waniliowy | 1 OPAKOWANIE |
jajko | 2 SZT |
budyń waniliowy | 1/2 OPAKOWANIA |
śmietana | 4 ŁYŻKI |
proszek do pieczenia | 2 PŁASKIE ŁYŻECZKI |
tłuszcz | DO SMAZENIA |
masło | 1O DAG |
mąka | 3 SZKLANKI |
cukier | 1/2 SZKLANKI |
cukier waniliowy | 1 OPAKOWANIE |
jajko | 2 SZT |
budyń waniliowy | 1/2 OPAKOWANIA |
śmietana | 4 ŁYŻKI |
proszek do pieczenia | 2 PŁASKIE ŁYŻECZKI |
tłuszcz | DO SMAZENIA |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: