Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z zielonymi szparagami i serem gouda
Kroki postępowania
Szparagi zalać jajkami i chwilę podsmażać na sporym płomieniu, aż spód się dobrze zetnie.
Podawać z pomidorkami koktajlowymi.
jajko | 3-4 średnie |
szparagi zielone | kilka szt. |
gouda | holenderska 2-3 plasterki |
masło klarowane | 2 łyżki |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
pomidorki koktajlowe | do smaku |
ketchup ziołowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: