Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z warzywami z rosołu

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
marchew ugotowana 2 szt
pietruszka ugotowana 1 szt
seler ugotowany kawałek
sól
pieprz
oregano
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z warzywami z rosołu

Rozgrzewamy patelnie i spryskujemy ją olejem. Do miseczki wbijamy jaja i roztrzepujemy je z solą, pieprzem i oregano. Warzywa kroimy w kawałki. Jajka wylewamy na patelnię, na wierzchu ukłądamy kawąłki marchewki, pietruszki i selera oraz porwana natkę pietruszki. Przykrywamy przykrywka i smażymy na wolnym ogniu az omlet się zetnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czarnula87 08.08.2013 21:18
ciekawy ten omlet :)
Janina 08.08.2013 13:59
Ciekawy pomysł;)
msmors 08.08.2013 13:31
ciekawy pomysł
dorota20w 08.08.2013 12:51
smaczny jest i mozna wykorzystac włoszczyzne z gotowania wywarów i rosołów
Joannasz3190 08.08.2013 11:42
Świetny pomysł, wygląda smakowicie :)
halina17 08.08.2013 10:49
Dobry pomysł na wykorzystanie warzyw.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak