Składniki:
grzyby leśne | szmaciak gałęzisty |
jajko | 2-3 |
szczypiorek czosnkowy | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
masło klarowane | 1 łyżka |
pasta | paprykowa |
mleko | 1-2 łyżki |
grzyby leśne | szmaciak gałęzisty |
jajko | 2-3 |
szczypiorek czosnkowy | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
masło klarowane | 1 łyżka |
pasta | paprykowa |
mleko | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: