Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet koperkowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
koperek 1/2 pęczka
woda 2 łyż
sól
pieprz
tłuszcz do smażenia
keczup

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet koperkowy

Jajka dokładnie myjemy. Wbijamy do miski i dodajemy wodą oraz sól i pieprz do smaku. Koperek drobno siekamy i dodajemy do jajek. Dokładnie wszystko mieszamy.
Masę jajeczną wylewamy na gorący tłuszcz i chwilę smażymy z obu stron.
Usmażony omlet podajemy z keczupem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 19.03.2013 13:10
Często robię na śniadanie
Lemon 03.12.2012 00:18
pycha
adelajda 02.12.2012 18:33
prosze o porcyjkę !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak