Oliwki czarne w szlafroczkach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czarne oliwki

    8 sztuk
  • mięso mielone z szynki

    50 dag
  • jajko

    1 sztuka
  • cebula

    1 sztuka
  • Czosnek suszony Prymat w młynku

    1 łyżka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodajemy jajko,drobniutko posiekaną cebulę. czosnek mielony i wyrabiamy.Doprawiamy do smaku. Każdą oliwkę owijamy w mięso,formujemy kotleciki. Panierujemy w bułce i smażymy na oleju.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
madzialena19 01.01.2012 16:43
pyszne
treonina 24.08.2011 17:01
wow super! uwielbiam oliwki więc na pewno spróbuję
Justyna Jussstiii 18.08.2011 19:37
super
Justyna Jussstiii 18.08.2011 19:36
super
Zimny 03.10.2010 22:27
Ciekawe urozmaicenie dla \"pulpecików\":)
noculos 07.07.2010 20:49
Super przystawka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat