Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

okoń z piekarnika

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z okonia 4 sztuki
ocet winny 1 łyżka
sól
pieprz
margaryna do smażenia 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: okoń z piekarnika

każdego fileta z okonia kropię octem, oprószam solą i pieprzem , a następnie zawijam w natłuszczoną margaryną folię aluminiową i piekę 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 11.06.2013 00:33
ciekawa z octem
andżelika1 20.08.2012 13:29
pycha
sznycel 08.08.2012 20:49
można zjeść z chlebem albo ziemniakami i surówką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak