Okoń w warzywach

Okoń w warzywach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z okonia

    1 duży
  • cebula czerwona

    1 szt
  • czosnek

    3 ząbki
  • pomidor

    3 szt
  • liść laurowy

    3 szt
  • papryka

    3 (różnokolorowa)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Papryk pokroić w kostkę i wrzucić na patelnię. Dodać posiekaną cebulę i czosnek, liście laurowe. Dusić około 15 minut. Rybę opr€szyć solą i pieprzem, ułożyć na patelni obok warzyw (skórką do dołu). Dusić pod przykryciem kolejne 15 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa111

04.06.2010 15:38
Właśnię mąż poszedł na ryby gdy złowi okonia to wiem jak go przyrządzić

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat