Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogorki z zielonym groszkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groszek zielony 25 dag
peczek rzezuchy lub natki
majonez 1/4 szkl.
śmietana 1/4 szkl.
sól
cukier
sok zcytryny
ogórki 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ogorki z zielonym groszkiem

Ogorki myjemy i przekrajamy na pol. Z kazdej poloweczki wydazamy miasz.Skrapiamy ogorka sokiem i posypujemy sola.Miasz zogorka i rzezuche grubo siekamy,laczymy z groszkiem i majonezem wymieszanym z smietana.Doprawiamy sola i cukrem.Wszysko dolkadnie mieszamy i napelniamy salaka polowki ogorka. Posypujemy grubo mielonym pieprzem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 14.07.2011 16:17
jako przekąska smakowicie
halina17 04.07.2011 14:40
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak