Składniki:
Lista składników
ogórki | 2 kg |
fasolka szparagowa | 1 kg |
cebula | 1 kg |
Zalewa
olej | 1/2 szkl |
ocet 10 % | 1 szkl |
cukier | 2 szkl |
koncentrat pomidorowy | 2 słoiki 2x190 g |
sól | 4 łyżki |
pieprz | do smaku |
ogórki | 2 kg |
fasolka szparagowa | 1 kg |
cebula | 1 kg |
olej | 1/2 szkl |
ocet 10 % | 1 szkl |
cukier | 2 szkl |
koncentrat pomidorowy | 2 słoiki 2x190 g |
sól | 4 łyżki |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: